3 thoughts on “Örömhírmisszió”

 1. Varga Zoltán

  jonapot !!tüzelövasarlasban kérek segitséget!TAVALY majusban megmütöttek herezacskot lágyrészt péniszt,,, juliusban annak helyén kialakult egy sipoly szeptembertöl a sipolyboll log egy kb 20 cm elhalt szövet ,,, dolgozni emelni hajolni nem igazan tudok ez miatt//ezek allitolag a magas cukor betegség miatt alakult ki//feleségem közmunkan dolgozik37ezer ft fizetés//nekem ha dolgozok 41ezer ft a fizetés két tartozast von végrahajto//kérem segitsenek tüzelöben török péter sajokaza fatelep 20 324 3966) vagy fabian lajos sajovelezd fatelep 20 958 58 52//VARAGÁNÉ SZÜCS CSILLA ERSTE BANK 116 00006 00000000 2576 6862

  AMENNYIBEN TÜZELÖBEN NEM TUD,,APIDRA NEVÜ INZULIN

  AMENNYIBEN LEHETSÉGES INGYEN KÉRNÉK BÉRESCSEPPET 3 AN ÉLÜNK 70 EZER FTBOL

 2. Madarász László

  Nos eltelt másfél hónap és a hang még mindíg néma az internetes Istentisztelet közvetítésénél! Adjatok már hangerőt a keverőre,hogy kijöjjön a hang a netre is,mert másképp ennek az élő közvetítésnek semmi értelme! Azt meg csak remélni merem, hogy nem bosszantásból teszitek ezt. Kívánom, hogy Isten helyezzen a hangtecknikához hozzáértő embert.

 3. Madarász László

  Üdv! Ne haragudjatok, de már 3. hete nincs hang a neten,és pont az lenne a lényeg!Gyors intézkedést kérnék.Tisztelettel Laci!

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük