11 thoughts on “Érdi Adventista Gyülekezet”

 1. Tóthné Magdi

  csak idegeskedni lehet a délutánt szinte soha nem tudom nézni. Most sem juniussal jön!!!!!

 2. S.Gy.Ilonka

  Elnézést a zavarásért de szeretném megkérdezni, hogy az elmult Szombaton nem volt istentisztelet . Köszönöm a választ majd.Tisztelettel: Ilonka 😇

 3. Stefánné Lévai Edit

  A Baptista Gyülekezetektől a Wekerle-telepi Szent József plébániáig felsorolt más gyülekezetek mit keresnek az Érdi Adventista Gyülekezet honlapján? Már benne vagyunk az Ökumenében????

  1. Istentiszteletekonline.hu

   Kedves Stefánné Lévai Edit!

   Ez nem az Érdi Adventista Gyülekezet honlapja, pusztán egy aloldal, amin ez a gyülekezet kap helyet. Az Istentiszteletekonline.hu a különböző felekezetek istentisztelet közvetítéseit gyűjti össze. A baloldalon látható menü ezen felekezetek közti navigációt hívatott segíteni, nem képezi jelen aloldal részét.
   Az Ökumené minden bizonnyal még várat magára.

   Üdvözlettel,
   a Szerkesztőség

   1. Stefánné Lévai Edit

    Elég érdekes, de akkor bizonyára valami brutális félreértésről lehet szó, mert az úgy kezdődött, hogy begépeltem a keresőbe, hogy “Érdi Adventista Gyülekezet”, enter, és a feljövő kínálatoldalon a harmadikat választottam, aminek az a megnevezése, hogy: Érdi Adventista Gyülekezet – Istentiszteletek online. Alatta az apró betűs rész: istentiszteletekonline.hu/erdi-adventista-gyulekezet/
    Adventista gyülekezetek · Érdi Adventista Gyülekezet · Kolozsvári Adventista Gyülekezet … Érdi . Ebben szó sincs arról, hogy ez egy aloldal lenne, de amikor rákattintok, és feljön a honlapoldal, ott sem lehet egy árva szót sem olvasni arról, hogy ez már nem egy adventista oldal. Ez így eléggé megtévesztő, mert az ember azt hinné, hogy egy adventista oldalon van, ezért nem értettem, hogy mit keresnek ott más hitelvű gyülekezetek. Ha viszont ez nem adventista oldal, akkor meg mit keresünk ott mi, adventisták, akiknek a hitelveik gyökeresen eltérnek a többiétől.

    1. Istentiszteletekonline.hu

     Az Istentiszteletekonline.hu azzal a céllal jött létre, hogy az interneten élőben közvetített istentiszteleteket egy központi felületről tegye elérhetővé. Az oldal nem tárol vagy sugároz felvételeket, csupán a feltüntetett gyülekezetek hivatalos weboldalain szereplő közvetítéseket gyűjti össze.
     Mi nem képviselünk semmilyen felekezeti hitvallást, oldalunkon minden online közvetítéssel rendelkező keresztény/keresztyén felekezetnek helyet biztosítunk. Az ezek közti szelekciót a kedves Nézők lelkiismereti meggyőződésére bízzuk.
     Az egyes aloldalakon ezek az információk valóban nem szerepelnek (a kezdőlapon és az információkban viszont igen), sajnáljuk, hogy ez félreértést okozott.

     Az Érdi Adventista Gyülekezet hivatalos honlapja az alábbi linken érhető el:
     http://www.erdiadventistagyulekezet.hu/advent/

     1. Stefánné Lévai Edit

      Köszönöm a választ, nem kötözködök tovább, azt hiszem megértettem, mi a célja ennek az oldalnak. Nincs is ezzel baj, én csak egyszerűen azt hittem, hogy ez egy adventista oldal, mert ha keresni kezdem az érdi adventista honlapot, akkor úgy találom kiírva ezt az oldalt, hogy adventista. Nézzétek meg a rákeresésnél. Lehet, hogy nem tudom jól elmagyarázni a problémát, csak egyszerűen nem egyértelmű. Na mindegy. Bocs.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.