4 thoughts on “Békési Baptista Gyülekezet”

 1. Kips, szül. Wallach Ilona

  Elnézést, az első szöveg tévedéssel lett kűldve, mivel több hibácska csśzott be. A helyesírásom tükrözi azt, hogy csak az első két osztályt járhattam Magyar iskolýba..! Köszönöm!

 2. Kips, szül. Wallach Ilona

  ˇFogadják szeretetteljes köszöntésemet az Úrban! Bevallom, nem igazán vagyok hódolója a ma elektronikus technikájának, de… ezennel, mégis végtelen hálával van telve szivem ezért a lehetőségért, hogy akár naponta, vagy akármikor, részt vehetek azokon a drága és álldásos alkalmakon a Békési Baptista Istentiszteleken, ahonnan annyi áldás száll én reám is! Igaz, ma /kicsit/ nagyobb távolságra Békéstől, de Urunk szavát először ebben a gy ülekezetben hallhattam meg, ahova drága szüleim vittek magukkal. Igazából életem első 10 évét ott éltem. Ezért is a szívem dobbanása felgyorsúl mindenkor, ha hallhatom, vagy szemmel láthatom BÉKÉST és annak városában azt a gyönyörű újj imaházat, mivel én még a régi imaházba jártam a “vasiskolába” Azok a kedves kis perforált jegyeken található Bibliaversek ma is jelzik az egyes lapokat a Bibliámban. Ezért is végtelen a hálám és köszönetem először is a mi Urunknak és a MAI Békés gyülekezetének, hogy láthatom és hallhatom a kedves énekeket, melyek oly élően csengenek ma is a fülemben.
  Az Úrnak gazdag álldását kívánom az egész gyülekezetnek és vezetőinek sok szeretettel

  Kipsné, !olvasva Kipsz/ Cseh országból.

 3. Kips, szül. Wallach Ilona

  ˇFogadják szeretetteljes köszöntésemet az Úrban! Bevallom, nem igazán vagyok hódolója a ma elektronikus technikájának, de… ezennel, mégis végtelen hálával van telve szivem ezért a lehetőségért, hogy akár naponta, vagy akármikor, részt vehetek azokon a drága és álldásos alkalmakon a Békési Baptista Istentiszteleken, ahonnan annyi éldás száll én reám is! Igaz, ma /kicsit/ nagyobb távolságra Békéstől, de Urunk szavát először ebben a gy ülekezetben hallhattam meg, ahova drága szüleim vittek magukkal. Igazából életem első 10 évét ott éltem. Ezért is a szívem dobbanása felgyorsúl mindenkor, ha hallhatom, vagy szemmel láthatom BÉKÉST és annak városában azt a gyönyörű újj imaházat, mivel én még a régi imaházba jártam a “vasiskolába” Azokon a kedves kis perforált jegyeken található Bibliaversek ma is jelzik az egyes lapokat a Bibliámban. Ezért is végtelen a hálám és köszönetem először is a mi Urunknak és a MAI Békés gyülekezetének, hogy láthatom és hallhatom azokat a kedves énekeket, melyek oly kedvesen csengenek ma is a fülemben.
  Az Úrnak gazdag álldását kívánom az egész gyülekezetnek és vezetőinek sok szeretettel

  Kipsné, !olvasva Kipsz/ Cseh országból.

  1. Bagyinszki Jné /Győri Ilona/

   Kedves Ilonaegy éve írta ezt a kedves megemlékezést, én szül. Győri Ilona épp most kerestem rá a Gyűl. oldalára, szerettem volna a régiGyűlekezet házát látni,mivel én szüleimmel 1936-37-ben Dédmamámnál /Kakó Mária Sós Istvánné -özv.Gyóri Miklósné-nál laktunk, akkor 6 éves voltam. Ön jóval később élhetett Békésen? Akkor Sós István volt a Gyülekezet Lelkipásztora. Örömmel olvastam levelét egy “volt földimnek.” Bagyinszki Jánosné -Győri Ilona- 193l.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.